maanantai 18. lokakuuta 2010

Neuleretriitti III / Knitting Retreat III

Jo kolmannen kerran (osat I ja II) joukko käsityöharrastajia kokoontui hämäläiseen Päivölän opistoon viettämään aikaa käsitöiden ja toistensa parissa, kurssittautumaan, rentoutumaan ja herkuttelemaan. Tällä kertaa meitä oli mukana noin 50, monet tulivat satojen ja satojen kilometrien takaa, toiset hurauttivat lähiseuduilta yleisimmin täyteenahdetuissa autoissa. Matkatavaroista paljastui mm. 27 rukkia, kymmeniä kiloja lankaa, kuohuviinipulloja, kakkuja ja piirakoita, vyyhdinpuita ja noin kuorma-autollinen villaa.
For the third time already a bunch of crafty ladies got together for a weekend to enjoy the crafts, the company, good food and wine and short courses. There were 50 of us, some from hundreds of miles away, some from surrounding areas. We arrived on Friday evening with 27 spinning wheels, tens of pounds of yarn, wine bottles, cakes and pies, swifts and a truckload of wool.
_IGP0026.JPG

Jälleen kerran saumattomat järjestelyt takasivat ainakin allekirjoittaneelle erinomaisen retriittikokemuksen. Voisin jopa sanoa, että tämä kolmas oli minulle mieluisin. Lämmin kiitos järjestäjille ja kaikille mukanaolleille. Muistiin itselle: Jos retriittien järjestäminen jatkuu, ensi kerralla juo vähemmän Hestian tarjoamaa viiniä ja puhu vähemmän kiveksistä.
The event was perfectly organized once again. Warm thanks to those who made it happen and to everyone who attended. Note to self: Next time, less wine and less talk about testicles.
_IGP0024.JPG

Onni suosi tuotearvonnassa ja sain sukkalankaa ja -puikot. Sain ystävältä myös kauan kaivatun lankavyyhdin pyytämättä ja yllätyksenä. Ostin kaksi sukkalankavyyhtiä ja kaksi topsia villaa. Lisäksi sain kotimaisia omenia! Tulin silti kotiin kevyemmin kantamuksin kuin mitä lähdin liikkeelle.
I bought a few skeins of sock yarn and two tops of wool. I got a bag of apples, too. When I returned home my bags weighed less than on Friday. Yay!
_IGP0011.JPG

Me ollaan hienoa klaania, naiset. Olin tosi onnellinen tuntiessani yhteenkuuluvuutta monen hienon, upean ihmisen kanssa.
What a fabulous breed we are, we crafty people! I am very happy to be one of us.

6 kommenttia:

 1. Lähdinkö mä liian aikaisin nukkumaan? Multa on kivesjutut menneet ihan ohi!

  VastaaPoista
 2. Oi että, mä olen hiukkasen kade, kun en päässyt mukaan tällä kertaa.

  Keväällä oli tosi kivaa ja niin varmasti olisi ollut nytkin. Kenties keväällä on jälleen retriitti, jospa sitten pääsisi jälleen mukaan!

  VastaaPoista
 3. Musta taas viinit ja kivekset olivat oikein hyvässä tasapainossa. :-)

  Olipa hauska viikonloppu, kiitos seurasta! <3

  VastaaPoista
 4. Pallit ja pullot olivat kuule ihan paikoillaan, älä yhtään morkkistele siellä! Meillä kaikilla oli niin mukavaa, ja ihanaa oli olla mukana.

  VastaaPoista
 5. Jep, kivaa oli. En tosin kuullut mitään kivesjuttuja. Mä osallistuin sun laukkusi keventämiseen, omat tavarat painoi enemmän lähtiessä kuin tullessa, mutta ei se mitään.

  VastaaPoista
 6. Jep, kivaa oli. En tosin kuullut mitään kivesjuttuja. Mä osallistuin sun laukkusi keventämiseen, omat tavarat painoi enemmän lähtiessä kuin tullessa, mutta ei se mitään.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!