perjantai 8. lokakuuta 2010

Voiko ihanammin aamu enää alkaa / What a Wonderful Morning

Hyvä, tummapaahtoinen kahvi ja joukkoon loraus rasvaista maitoa. Yleensä juon rasvatonta luomumaitoa, mutta mulla on a-vitamiinikampanja ja nyt on kyseessä täysmaito. Kaveriksi (kuvasta jo kadonnut) omenakakun pala. Muutama ristipisto. Mukin reuna on jo vaurioitunut kahdeksan ankaran käyttövuoden jälkeen, mutta se on edelleen lempimuki. Jos joku muuten tunnistaa, kenen käsialaa tuo on, ottaisin tiedon onnellisena vastaan. Olen ostanut sen (ne, niitä on kaksi) etelähaagalaisesta lahjatavarakaupasta kesällä 2002 ja muistan vain, että tekijä on kotimainen artesaani.
Good, dark-roasted coffee with unprocessed milk. Usually I drink non-fat organic milk, but I suspect I might have a vitamin a deficiency and I try to change that, so Very Fatty Milk today. A piece of apple cake (no longer visible in the picture). A few stitches. My favorite mug. Lori, now that I am teaching myself to stitch, you really need to start practicing knitting socks!
_IGP0007.JPG

Pistelystä kyseltiin. Malli on Marjolein Bastinin punarinta. Itse tipu on vielä pistelemättä :)
My stitching project is Marjolein Bastin's Robin, although the bird itself is still waiting to be stitched.
Ei muuta tänään. Puotiin tipahtelee juttuja pikkuhiljaa - ensi viikolla osa varastosta lähtee tyrkylle retriittiin. Ens viikolla jo! Jee!
That's all for today. I'll go back to my stitching. Some project bags will, by the way, appear in the shop this weekend.

3 kommenttia:

 1. Mitäs tuo tuommonen maito on, ei taida täältä Rovaniemeltä saada :(

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen käynti tässä blogissa, ja pakko kommentoida tuota maitopurkkia. Eikös tuo ole laitilalaisen pikkumeijerin tuote, kyytönmaitoa ehkä? Logosta päätellen sama paikka, jossa tehdään myös vuohenmaidosta tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Jep, kyseessä on Saloniemen vuohi/kyyttötilan maito. Hyviä tuotteita, mutta saatavuudesta en ikävä kyllä tiedä. Täällä ostan niitä Eat&Joy Maatilatorilta.
  Tässä vielä kotisivut: http://www.lailanet.fi/saloniemenjuustola/index.htm
  Ja artikkeli vuodelta 2008:
  http://www.viisitahtea.fi/suomen-paras/79/3369-suomen-paras-kulttuuriteko-2008--kyytoet-lypsaevaet-supermakuja

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!