perjantai 30. lokakuuta 2009

turhaa höpinää


Sain vaihdossa kauniin Wollmeise Sockenwolle Twin Rosenrotin.
Kellokortti onkin kuulkaa ihan näppärä kapistus! Voi hyvällä omallatunnolla tehdä lyhyempiä päiviä, kun kortti piipittää plussan puolella.
Lyhyestä päivästä voi sitten nautiskella esimerkiksi pitkällä lounaalla lankakeskustelujen merkeissä. Voimakkaasti kookoksinen malai kofta maistui, vyyhtejä mallailtiin vierekkäin ja paljon uusia ideoita vaihdeltiin. Käppäilin kotiin Kirstikin ohi ja kävin nappaamassa anoppia silmällä pitäen vyyhdin Kipuapulankaa. Jos en ehdi neuloa, annan sen tuollaisenaan sille joululahjaksi. Onhan se neuloja itsekin!
Nyt viihdyn sohvalla television, kannettavan, huivintekeleen ja siideritölkin kanssa. Ah, viikonloppu!
Onnistuin tänään Wollmeisen päivityksessä saamaan pitsilankaa ensimmäistä kertaa. Sehän ei ole mitään varsinaista ohutta pitsilankaa, vaan hieman sukkalankaa ohuempaa konepestävää ja pehmeää villaa. Ensi viikolla kuvia!
Kiitos myönteisyydestä halinallepihvien suhteen. En itse pidä käsialaani mitenkään erityisen tasaisena, mutta äitinikin väittää, että se kyllä on. Johtuisko siitä, että neulon niin tiivistä, ettei silmukoilla ole tilaa olla eri kokoisia?
Sain muuten Me-lehdeltä vastauksen palautteeseeni. Palaute oli otettu tosissaan ja siihen vastattiin erinomaisen kohteliaasti. Sotkussa oli osansa väärinkäsityksellä, ja Me-lehti sai minulta täyden synninpäästön. Jatkossa he varmasti ymmärtävät olla tarkkaavaisempia, ja sitähän minä heiltä pyysinkin.
Oikein oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Powered by Qumana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!