torstai 29. lokakuuta 2009

Halinallemylly

Vietän ansaittua etäpäivää ja laiskanlaisesti hoitelen työasioita. Samalla sain hyödynnettyä tuota ihmeellistä valoilmiötä, jota muistaakseni auringoksi kutsutaan, ja otettua muutaman valokuvan.

Jauhetut halinallet ovat edenneet toisen sukan alkusentteihin. Mua jotenkin huvittaa koko projekti - värit on niin ei mua kuin vain voi olla.

Tässä miehen pipossa taas värit, niin vähäiset kuin ne ovatkin, taas ovat aivan kohdillaan. Sanotaan suoraan: Siitä tulee ihana, puspus. Wollmeisen Vroni 100-prosenttisena merinona siis kyseessä, puikot 2 mm ja silmukoita 172.

Ja Novitahan puhuttaa jälleen. Koskapa se ei puhuttaisi?
Ravelryssä. Asiasta ovat bloganneet ainakin Tikru, Kaisa ja Arja. Novita oli neulomossaan vedonnut siihen, että idea tuli Me-lehdeltä, he vain toteuttivat toiveen. Eikö tällä logiikalla palkkamurhakin olisi laillinen? "Mutta en mä keksinyt sitä itse!"
Itselläni tämä vain vahvistaa jo aikaisemmin päättämääni Novita-tuotteiden ja -mallien täysboikottia, joten asiakasta he eivät minussa menetä. Mikä helvetti siinä on niin vaikeaa tehdä asioita suoraselkäisesti ja lusmuilematta?
Powered by Qumana

2 kommenttia:

  1. Miten sinä teet sen? käsialasi on tasaisempaa kuin koneneulotuissa... ihme väkertäjä! 8O

    Aivan ihkupihkuja neuleita :)

    VastaaPoista
  2. Jauhetut halinalle-parat ovat hihityttäneet jo jonkin aikaa :D . Novita-asiaa olen lueskellut eri puolilta erittäin hämmästyneenä, mielenkiintoista seurata miten asiassa käy, vai käykö mitenkään...

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!