perjantai 25. syyskuuta 2009

Karuselli pyörii

Jos kaikki menee niin kuin on tarkoitus, tämä postaus ilmestyy ajastettuna perjantaina, kun itse teen lähtöä neuleretriittiin. Pahoitteluni haavojen suolaamisesta niille, jotka eivät mukaan mahtuneet, ja sori jaarittelusta niille, joita aihe ei vain yksinkertaisesti kiinnosta. :) Itse olen tohkeissani. En ole osallistumassa mihinkään työpajoihin, en aio saunoa... aion vain nauttia siitä, etten voi tehdä muuta kuin nauttia neulomisesta. Hahaa! Syön suklaakakkua, juon kuohuviiniä ja neulon.
Matkaneuleeksi lähtee Joukahainen sekä parhaillaan keskeneräinen sukkapari. Heitän laukkuun vielä kerän puuvillaa ja virkkuukoukun, jotta voin vääntää tiskirätin mikäli Joukahainen puuduttaa.
Kiipesin laatikollisen lankaa kaapin päältä. Laatikossa majailevat kolmet eri paitalangat ja tulin taas hyvälle tuulelle nostaessani laatikon kannen.

Nämä Ecot jäivät edelleen laatikkoon majailemaan, sillä niistä tulee minulle jonkinlainen poncho/viittaviritys hiukan myöhemmin. Olen aiemminkin maininnut, että nuo vyyhdit ovat ihanan muhkeita. Nyt sain viimeinkin vertailukuvan yhdestä Eco-vyyhdistä (250 g) ja Cascade 220 Quatrosta (100 g):

Puoli kiloa Quatroa kääntyi keriksi ja toinen puoli kiloa jäi vielä odottelemaan vuoroaan.


Näillä langoilla uhmataan siis villapaitakirousta...
Kun tuli nuo värkit nyt viritettyä pöydänreunaan, pyörittelin samalla vaivalla lisääkin vyyhtejä keriksi. Taidanpa ajastaa viikonlopulle vielä toisen postauksen niistä kuvista. Ensi viikolla sitten kuvia itse retriitistä :)
Powered by Qumana

4 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua! Toivottavasti retriitti täyttää kaikki odotukset moninkertaisesti! :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa mukavalta tuo neuleretriitti, ja varsinkin suklaa ja kuohuviini! Mitään kovin vaativaa ei kannata yrittää neuloa, ainakaan jos sitä kuplivaa on riittävästi!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit mitä lankoja!! Ihania! :) Tuo retriitti kuulostaa tosi kivalle!

  VastaaPoista
 4. Mie olen yksi niistä, jotka jäivät rannalle ruikuttamaan.
  Toivottavasti teillä on hauskaa! Jään odottelemaan perinpohjaista selostusta tapaamisesta.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!