maanantai 7. syyskuuta 2009

Höpinää

Ei mulla ole mitään fiksua kuvaakaan, niin laitetaan nyt tää.

Ostin kuusi tuollaista bambunvihreää bambu-puuvillakerää Nordiasta kun käytiin tyttöin kanssa siellä silloin Tapaus Brittivieraan aikaan. Nyt yritän vääntää niistä itselleni jonkinlaista hihaa ensi viikonlopun häitä varten. Kokeilemistani puikkoko'oista (?) jo toinen tuotti hedelmää ja olen saanut jo kohta kymmenen senttiä tehtyä. ARGH! Aika loppuu.
Siskon huivi on pingottumassa (Sanna 1 - pingotusraudat 0).

Valitusta - -
Muuta tälle viikolle: Huomenna työhaastattelu ja eka tunti työväenopistolla, keskiviikkona treffit entisten työkavereiden kanssa, torstaina Hyvinkäälle korjaamaan vanhempien internettiä, perjantaina Keravalle viemään noita kuteita siskolle ja illalla rapujuhliin (meidän porukan tyyliin, eli kaljaa ja katkarapuja). Lauantaina häihin Porvooseen. Sunnuntaina meidän asuntoa tullaan arvioimaan vuokranantajan taholta, eli luultavasti vuokrankorotusta pedataan.

Okei, onhan mulla "kaikki päivät aikaa" ja vaan perusflunssa, mutta kun tohon yhdistää kolme sijoitusosoitusta työkkäristä, joihin pitäisi ehtiä hakea ja sen, että tili näyttää 0,29 €, alkaa stressata. Mielellään hakisin myös sellaisiin paikkoihin, joihin ihan oma-aloitteisesti haluan. Lisäksi pitäisi varata aika terveyskeskukseen, mutta meidän terveysasema on muutettu influenssa-asemaksi ja lääkäriajan saaminen on ihan helvettiä. Mies soitteli tänään tunnin verran ja sai lopulta ajan Vuosaaren terveysasemalle. Normaalisti kuulutaan siis läntiseen suurpiiriin.
No mut, marina sikseen. Palaan Huippumallin ja halkeilevan bambulangan kimppuun. Miksei tässä asunnossa ole maustamatonta vodkaa?
Powered by Qumana

3 kommenttia:

 1. Mun lapsuudenystävänikin menee ens lauantaina naimisiin Porvoossa. :) Kivan väristä lankaa tuossa kuvassa! :)

  VastaaPoista
 2. Allekirjoittanut haki myös työtodistuksensa ja on siirtynyt elämään opintotuella, joten teetä ja sympatiaa. Onneksi on lankaa varastossa niin selviää ostamatta.

  Vaadimme kuvia valmiista huivista! :D

  VastaaPoista
 3. Itsekin ostin tuota samaista lankaa ja saman värisenä. Miten voi lanka halkeilla niin paljon? Muuten aivan ihanaa.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!