tiistai 19. toukokuuta 2009

ARGH!

Tiedossa aggressiivinen postaus. Argh!

Ensinnäkin työkuviot eivät etene toivotulla tavalla ja epätietoisuudessa on inhottavaa elää. Lisäksi löysin intoa tehdä traktoripaitaa eilen, mutta sen ohjettapa ei olekaan enää missään. Ei missään! Olen kääntänyt kämpän ylösalaisin ja ohje on ja pysyy olemattomissa. Jäljellä olisi enää toinen hiha ja etuosasta puolet – siis se puolikas, jossa on intarsia ja kavennukset.

Pitänee poiketa kirjastoon tai jotain.

No mutta sitten iloisempiin asioihin. Aggressiivisuus meni jo.

Voitin Lankalaatikon* keltasukkatempauksen palkintona Tsock Tsarinan Poseidon-sukkapaketin eli kaunista merellistä sukkalankaa ja ohjeen haastaviin delfiinisukkiin.

Aivan ihana palkinto. Nyt minulla tosin on enemmän sukkalankaa kuin aloittaessani niitä keltaisia sukkia, joten stash muuttuu väärään suuntaan… No mutta sukkalankojen kohdalta se on sentään kulutuksen kanssa jonkinlaisessa maagisessa tasapainossa.

Muuten, Zigzagstitches, josta puhuin postauksessa Kana kutoo, viestitti minulle Ravelryssä, että sai postaustani seuraavan viikon aikana neljä tilaajaa Suomesta. Ehkä blogillani oli jotain tekemistä asian kanssa?

*Ravelry-ryhmä, jonka tarkoitus on toimia vertaistukipaikkana ihmisille, jotka ostavat tai omistavat liikaa lankaa kulutukseensa ja elin-ikäennusteeseensa suhteutettuna.

7 kommenttia:

 1. Hätä ei ehkä ole paha. Onkohan tuo allaolevassa linkissä oleva rakvaattori- pusero sama kuin sinulla parhaillaan puikoilla oleva?

  Käy kurkkaamassa tätä:

  http://www.novita.fi/?cms_cid=30166&oid=30166&mnavi=77

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan onnistuit mainostamaan hienosti zigzagstitches:n laadukkaita tuotteita, eikä munkaan tarvi enää pitää sukankudinta pikkumuovipussisa.

  Kiitos vinkistä :)
  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Ylleensähän se käy just noin ku eka ei huvita ja sit neulois mut ohje hukassa. Kivaa, tiedän tunteen.

  VastaaPoista
 4. Tuo Ravelry-määritelmä on kyllä niiiiiin osuva ja ihana!

  VastaaPoista
 5. Onko tuo traktoripaita sama mikä on ollut vastikään Novitassa? Jos on, niin multa ainakin löytyy se ohje, jos et jostain syystä pääse tuota Villa Lankalan linkkaamaa ohjetta avaamaan.

  VastaaPoista
 6. Hip hei! Villa Lankalan linkki pelasti :)

  En mä ois tajunnut katsoa Novitan sivuilta, luulin ettei se oo noin vaan saatavilla. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. oooh, mitä lankaa oletkaan saanut: tosi kauniin väristä! - Ihanaa, että ohjepulma ratkesi. Minä täällä jo myötäelin niin, että vatsanpohjasta väänsi :D!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!