perjantai 8. toukokuuta 2009

“Ai jai hyi!” Säikähtyi

Äidin kasvimaalla
Malli: Gentleman’s Fancy Sock (Nancy Bush: Knitting Vintage Socks)
Lanka: Wollmeise 100 % Merino Superwash, väri Rhabarber
Puikot: Knit Pro 2 mm

Kuvaan pääsivät myös Kesäsammakot eli uudet El Naturalistat, jotka onnekkaana tyttönä bongasin eilen Aleksin alennuksesta. –20%! Just mun värikin (ja mikähän turkoosi, petrooli tai vastaava EI olisi muka mun väri?) ja kelpaavat jopa asiakaskäynneille kun tulee kerran kesä ja casual pukeutuminen. En kaiva jakun jakkua kaapista moneen kuukauteen!

Tässä vielä samat kalvakat kevätkoivet kuivalla kevätnurmikolla.

Eilen olimme taas aika mittavalla poppoolla Cafe Ursulassa neulomassa. Ihana kanssaneuloja pelasti tunaroivan allekirjoittaneen mustan langan puutteelta. Tuttuun tapaan huusimme kaikki muutaman tunnin päällekkäin – lehdistä, langoista, malleista, kirjoista, kaupoista… Meidän päässä pöytää puikot taisivat olla ainoa käsitöihin liittyvä asia, jota ei puitu läpi.

Paikalla oli varmaan alun kolmattakymmentä neulojaa, jälleen myös miespuolinen yksilö. Ainoa pettymys oli houkuttelevien kakkujen puute. En saanut minkäänlaista kakkua kun appelsiinikakku ei houkutellut ja se vihreä kakku oli pelottava. Möh.

6 kommenttia:

 1. Että osaa lanka olla sitten ihanainen:-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! paketista ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Lanka on niiiiin nam. Ja sopii hyvin malliin.

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli kyllä ensimmäisenä mieleen keväällä nouseva raparperi =) Punaiset pallerot ja myöhemmin vihreät lehdet. Kauniit värit sukissa!

  VastaaPoista
 5. Sä se teet sitten ihania sukkia! Ja nuo kengät... minulla on jo monta vuotta ollut el naturalista - nilkkurit käytössä (kovassa), ja nyt kaipaisin tuollaisia kesäisempiä kenkiä, ja merkistä en luovu, mun jalkaan parhaat kengät ikinä :) Noi on IHANAT! :)

  VastaaPoista
 6. Ensisäikähdyksen jälkeen erittäin haluttavaa lankaa. Ihanat sukat ja herkkukengät! Kyllä kelpaa.

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!