sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vuoreloista ja ystävyydestä

Joko te taas jaksaisitte pari Vuoreloita? Tai itse asiassa kolme paria, mutta jos mä yhdet kerrallaan...

_IGP0057


Olen edelleen talkooväelle velkaa villasukkia toissakertaisesta muutosta. Siitä on vasta... kolme ja puoli vuotta. Siispä tässä yhdelle ihanalle talkoolaiselle, joka on AINA mukana meidän muutoissa, ja aina pyyteettömästi. Kertaakaan en ole ollut tekemässä talkoovastapalvelusta, mutta olen kyllä sitä vastoin moittinut hänen tekemäänsä perunasalaattia mitäänsanomattomaksi :D Tai jotain sinne päin.

Me ei edes nykyään juuri nähdä, paitsi silloin kun hän uhraa vapaapäivänsä auttaakseen mua jossakin. Ja erään kerran, 11 vuotta sitten, hän kesti mun itsesäälistä mankunaani eräänä elämäni kaoottisimmista päivistä, vei mut hämäykseksi hienoon kahvilaan ja juotti lasin kuohuviiniä ja syötti kakkua. Tai en mä edes muista, juottiko ja syöttikö, vai onko aika vaan kullannut muistot. Joka tapauksessa edes asunnon menettäminen ilman tietoa tulevasta ei sillä hetkellä tuntunut täysin toivottomalta.

Jos mä tänä päivänä joutuisin samanlaiseen tilanteeseen, ei edelleenkään tarttis kahdesti miettiä, voiko hänelle soittaa. Vaikka ei enää puhuta päivittäin, viikottain tai aina edes kuukausittain, minun maailmani on valoisampi, kun tiedän hänenlaisiaan ihmisiä olevan olemassa.

_IGP0063


Jasun sukat
Malli: Vuorela
Koko: 44
Puikot: 2,25 mm
Lanka: Wollmeise Twin, Väri Im Jahr der Ratte, 124 grammaa eli 384,7 metriä

_IGP0065


Mä en tiedä, mitä mä olen elämässäni tehnyt oikein, mutta mun ympärilläni on kyllä upeita, upeita ihmisiä. Kunpa osaisin kertoa useammin, kuinka paljon heitä arvostan.

Tilastot 2015 (nää tulee nyt väärässä järjestyksessä, seuraavassa postauksessa vasta on työ nro 36)
Valmistuneet työt: 37
Sukat: 24
Kulutetut grammat: 3293
Kulutetut metrit: 9496,1

3 kommenttia:

  1. Kauniit sukat ja ihana postaus! Just tuollaiset ystävät on ♥

    VastaaPoista
  2. Niinpä kauniit sukat ja ihanat ystävät. Pitääpä muistaa ystävät! :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat ja kauniita sanoja ystävyydestä! =)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!