tiistai 4. elokuuta 2015

Sepon juhlat

Pääsin kirjomaan uuden kauniin nimen nimiäismekon vuoriin.

Ihan viime hetkille asti epäröin kuvan valintaa. Olin alkanut kerätä ideoita Pinterestiin heti kun kuulin vauvan tulosta ja niitä oli kertynyt vaikka mitä tyyliä ja tekniikkaa. Tämä juhlivien herraseläinten kuva oli yksi ensimmäisiä talletettuja ideoita ja lopulta se nousi voittoon. Kuva on Urban Threadsin, kuten edellinenkin kirjonta. Muokkasin vain hiukan: Palloon tein tilaa nimelle ja lisäsin nuo pilvenkummut, jotta sain palloon lentämisen tuntua.

Ensin yritin piirtää palloon myös lämmönlähdettä, koska eihän se muuten ole realistinen, mutta poltin ei oikein mahtunut kuvaan. Ehkä se realismiote menetettiin jo noiden silintereiden kohdalla.

_IGP0012

Sain vaan yhden hermoromahduksen tämän kanssa. Tai no kaksi: Tuo metallilanka kuumailmapallon korissa oli hirveää ommeltavaa. Se varsinainen raivo nousi tuon majavan pään kanssa. Tyhmä naama majavalla.

_IGP0007


Nimijuhlat oli kauniit. Lapsen isän isällä on tapa itkettää puheillaan kaikkia, ja nessujen puuttuessa talouspaperirulla kiersi kädestä käteen. Itse toki itkin jo tervetuliaissanojen aikana. Aamos, Aamoksen perhe ja kaikki muut *sydän*

1 kommentti:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!