lauantai 15. elokuuta 2009

Hiljaiseloa

Mitään ei valmistu. Yhtä ja samaa villatakkia neulon ja puran ja neulon ja puran, joten kaikki aika ja jaksaminen menee siihen.
Mutta katsokaapa miten kansainvälinen ateria meillä oli! Intialaista kalacurryä kookoksessa haudutettuna, ruotsalaista piimää ja virolaista olutta. Hyvin kosmopoliittia. Ruotsalaisen piimän suurvarastoni (= 2 litraa) loppui jo, joten täytyy varmaan suunnitella reissua länsinaapuriin. On se kumma, ettei sitä saa tuosta lähisiwasta niin kuin tuota virolaista olutta.

Onko kellään muulla ollut maailman pahin vaaksiaisvuosi? Meillä tulee vähintään yksi niitä joka ilta sisään ja mua ärsyttää kun ne hilluu ennakoimattomasti ympäriinsä ja särisee lukulampussa. Mies on sankarin lailla ottanut vastuulleen niiden pyydystämisen, mua kun tyttömäisesti ällöttää ne niiden raajat.
Lisää ritaripisteitä miehelle: Ensi vuonna pyritään lähtemään Saksaan lomalle ja mies jo katseli netistä, miten Hampurista parhaiten pääsee Pfaffenhofeniin... tiedättehän... Wollmeisen kauppaan :D
Villatakkiin tulee 3/4-hihat:


Powered by Qumana

8 kommenttia:

 1. Kaunis väri on neuleessasi. Mikä ihme on vaaksiainen? Yöperhonenko?

  VastaaPoista
 2. Vaaksiainen on tuollainen luonnoton pitkäkoipi: http://fi.wikipedia.org/wiki/Vaaksiaiset

  VastaaPoista
 3. Mäkään en voi sietää vaaksiaisia, ja kiljuin viimeksi pari päivää sitten kun yksi mut yllätti. Eli kyllä niitä tänäkin vuonna löytyy. Yääh.

  VastaaPoista
 4. Meillä noita vaaksiaisia on aina kutsuttu piimäitikoiksi, älä kysy miksi. Olenkin aina miettinyt, mikä niiden nimi oikeasti on. Mutta siis ne on aivan kamalia.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan värinen neule tulossa!

  VastaaPoista
 6. Taitaa olla se ötökkä, jonka mie tunnen kirsisääskenä. Joka kesä niitä tuntee puskevan sisään joitakin. En onneksi pelkää niitä. Yleensä paikallistan niiden sisällä oleilun, kun siivotessa osuu kohdalle niiden raatoja :D

  VastaaPoista
 7. Mä oon kutsunut vaaksiaisia hapsenkakkiaisiksi... oli nyt ihan pakko päästä avautumaan tästä asiasta. :D

  VastaaPoista
 8. Ihana mies ja ihana Paha Ihminen, kun laittoi kuvia rottasista!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!