sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Seurasaaressa

Midorin kanssa hilluimme Seurasaaressa, käsityöpäivillä ja Riikan markkinoilla,  linnuille nauraen ja kaikkia noin yhdeksää myyntikojua tonkien. Olimme varsin huolellisia ja tiedostavia ostajia ("Onko tämä hirvenluu kotimaista? Minkärotuisesta lampaasta tämä villa on?") mutta niin sitä vaan onnellisina Omistajina suoritimme kotimatkaa joitain tunteja myöhemmin.

100 %:sta suomenlampaan kolmisäikeistä villalankaa kaukaa Ulvilasta saakka. Takana piileskelevä vyyhti on nokkosella, etualan vyyhti lupiineilla värjättyä. Näin tätä myös neulottuna ja jälki oli viehättävän rustiikkista.

Kuvaa tällaista tikkua nyt sitten mielenkiintoisella tavalla. Hiuspuikkona myytiin, mutta huivineulaksi sen ostin. Kotimaista hirvenluuta, tekijänä Hopealuun Helena Vienola.
Ei nuo siis mitkään massiiviset markkinat ole, joten kauempaa tuskin kannattaa ainakaan ostomahdollisuuksien vuoksi paikalle suunnata. Oli ehdottomasti kyllä sunnuntaikävelyn arvoinen kohde, joten ensi vuonna uudestaan :)
Powered by Qumana

2 kommenttia:

  1. Luin blogista tästä häppeningistä, mutta emmepä saaneet aikaiseksi lähdettyä Seurasaareen, Lintsi vei voiton. Nyt harmittaa, kun katsoo, miten kauniita lankoja olet ostanut. :)

    VastaaPoista
  2. Vai että Lupiinilla tullis vihreää lankaa. Meidän värjäyksessä nokkosella ja rentun ruusulla tuli oikein kaunista keltaista. Tuota lupiinia täytyy joskus vielä kokeilla.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!