sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Kasa valmiita

Nyt on kuulkaa millä mällätä :) On valmista jos jonkinlaista.

Ensin kummitytön FLS.

February Lady Sweater (hihaton)
Lanka: Samos Lollipop (Menitasta eurolla kerä - ja niitä on siellä edelleen!)
Puikot: 4.0 mm
Napit: Buttons by Robin, Etsystä

Toiseksi lankomiehen pipo. Nyt sai siskon porukasta jokainen pipon pukinkonttiin, langon versio on Twilleys of Stamfordin Freedom Woolia, samaa, josta tein siskolle kesällä Pinwheel Sweaterin. Malli on ihan omasta päästä ja tarkoitettu koirien kanssa metsässä rymyämiseen: 75 silmukkaa, reunus ainaoikein, raitaa hatusta vedettynä kunnes musta lanka loppui ja kavennukset viidellä säteellä. Tuli sopivan kokoinen!

Kun läiskäisin pipon Ravelryyn, Makepeace oli jo salamana kyselemässä, mistä moiset nimilaput. Etsystä nämäkin, myyjä on JennifersJewels. Jennifer tekee edullisia lappuja, niin kiinnisilitettävinä kuin -ommeltavinakin versioina. Hänellä on iso valikoima valmiita malleja, mutta tekee myös asiakkaan suunnitelman mukaisia. Olen hyvin tyytyväinen. Nämä ovat oikeastaan sellaisia auki ommeltavia lappuja, mutta ompelin ne pipoihin ikään kuin "takasaumaan" kaksin kerroin kiinni.

"Männisukatkin" valmistuivat. Männi siis on Einon kieltä, synonyymi Spidermanille, joka jostain syystä nousi yllättäen pojan suurimmaksi sankariksi. Kotona ei tosin Männi ollut ollut esillä, olisiko tarhasta joltain kaverilta Männitietoisuus noussut?

Sukkien ohje siis Arjalta. Kiitos, Arja!

Ja vielä yksi asia: Päivikki oli lähettänyt minulle kauniin neuleaiheisen joulukortin. Lämmitit mieltäni kovin, kiitos kortista! SNY-syksyn muisto muuttui vieläkin kultaisemmaksi.

3 kommenttia:

  1. Voi voi mitä ihanuuksia. :) Tuo lappu on hauska yksityiskohta. Samoin kuin tytön takissa olevat napit.

    VastaaPoista
  2. Kivoja töitä olet saanut tehtyä!
    Ja ihanaa että olet löytänyt ohjeeni :) Tuntuu olevan spiderbuumi näin ennen joulua :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!