tiistai 16. joulukuuta 2008

Wollmeise!

Wollmeise, villatiainen, lähetti toisen neljästä klubipaketista. olin jo ehtinyt käydä kyyläämässä spoilausketjussa Ravelryssä, joten tiesin, mitä odottaa. Silti pakkauksen avaaminen oli yhtä juhlaa, aivan kuten viimeksikin.

En ole vieläkään saanut neulotuksi yhtäkään noista Wollmeiseistani. Olen nähnyt niiden hinnat eBayssä sun muualla enkä raaski ottaa niitä muoveista! Ei sillä, en mä niitä aio myydä, mutta muoveissa ne on sentään turvassa.

Näin ne marinoituvat, suuressa lajimaljassa ruokailutilan vitriinin päällä. Viittä vyyhtiä enempää tuohon maljaan ei mahdu, joten ennen maaliskuuta osa noista on yksinkertaisesti pakko neuloa pois.

Äärimmäisenä vasemmalla on La Digitessa, muut ovat klubilankoja. Uusi postitus vasemmalta lukien kolmas ja neljäs vyyhti

Postituksen teemana oli lapsuuden haaveet. Claudia kertoi kirjeessään lapsuutensa jouluhaaveiluista ja lapikkaistaan. Värit ovat Saami ja Jultomte. Lisäksi saimme pienet piparimuotit, hieman karkkia, lankanäytteen worsted-paksuisesta langasta sekä kuusiaiheisen silmukkamerkin <3

Aivan ihastuttava paketti. Kerholaisten keskuudessa Saami on jakanut mielipiteitä, onhan se aika räväkkä, mutta omaa silmääni se miellyttää juuri sen vuoksi. Saas nähdä, miksi se haluaa ruveta isona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!