maanantai 22. syyskuuta 2008

Wollmeise!

Varoitan, jos olet Wollmeisen sukkaklubissa mukana etkä ole vielä nähnyt ensimmäistä lähetystä, tässä postauksessa on langoista kuva. Huono kuva, mutta kuva kuitenkin :)

Tiesin lähetyksen tulleen kesälomareissumme aikana ja lentokoneelta tultuamme maltoin seuraavaan päivään lepäämisen sijaan odottaa noin tunnin ennen postiin syöksymistä.

Ensimmäinen neljästä klubilähetyksestä oli teemaltaan Home Land. Wollmeisen kotimaa on Saksan Baijeri ja paketin langat noudattelivat baijerilaisen kasvillisuuden värejä. Lisäksi mukana oli upea sukkaohje hieman suklaata ja laadukkaat puiset sukkapuikot, lempikokoani 2,5mm x 15 cm.

Kuvat ovat heikkoja, koska en raaski ottaa noita lankoja ulos muovistaan. Mulla on nyt kolme vyyhtiä Wollmeisen lankaa, mutta en ole koskaan koskenut yhteenkään niistä. Hmmm?

5 kommenttia:

 1. =D, mä en ikinä pystyis jättämään mitään muoveihin. saatika lankoja. avaan aina paketitkin jo kotimatkalla postista..joka siis sijaitsee noin 200 metrin päässä. sini viis vee..

  VastaaPoista
 2. ooooh. vähänks oon kade:)oli mullakin digitessan wollmeise pussissa viime viikkoon saakka kunnes piti ottaa kuva. mitä kivempi lanka sitä enemmän ja kauemman ja tarkemmin haluis säilöä:)

  VastaaPoista
 3. Jotenkin niin awww ettet ole voinut avata pusseja. :) Minä ,sinin tavoin, en voi vastustaa tuommoisia vaan revin kaiken aukihetijustnyt. :D

  VastaaPoista
 4. Ai hitsi mitä nameja! Aivan valloittavat värit ainakin näkyy olevan =)!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!