keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Voi elämä! Herttinen!

Minua seurataan! FBI! CSI! CIA! KGB! Minua on vakoiltu jo pitkään! Vaikka olenkin hämmentynyt, en missään nimessä valita asiain tilasta *virn* Katsokaa vaikka:


Aarrevaihdon paketti saapui. Hain sen samalla reissulla kun vein oman aarrevaihtolaatikkoni postiin. Mennessäni postiin olin vielä ihan tyytyväinen omiin hankintoihini, mutta sydämeni vajosi, kun näin, mitä oma salainen aarteenkokoajani oli minulle laittanut.

Ensin sain hassun lehden. En ole tiennyt, että korttiaskartelu on noin monimuotoista ja... intensiivistä! Kuinka paljon työkaluja ja tekniikoita! Siskoni osaisi minua paremmin hyödyntää lehden ohjeita ja ideoita, mutta eiköhän lehdestä tule itsekin kokeiltua juttuja. Tänä vuonna siis joulukortteja, ekaa kertaa vuosiin :)

Ja sitten! Katsokaa nyt tätä lankaa! Mihin tätä raaskii käyttää? Voinko vain pitää näitä tyynynä ja nähdä prinsessaunia? (Omena kuvausrekvisiittaa, kuvaajan oma)

Tuoksukynttilät oli pakattu suloisesti sellofaaniin, mikä riitti paketin penkomisen tässä vaiheessa jo liikuttamaan mut melkein kyyneliin. Maya-suklaa on suursuosikkiani *nom nom* - täytyy vain piilottaa nämä ennen kuin mies tulee töistä. Taidan piilottaa ne mahaani. *nom nom*

Kuningattaren kevennys -yrttijuoma tuoksuu taivaalliselta. Noiden suklaiden jälkeen se tulee entistä enemmän tarpeeseen :) Vadelmaa, fenkolia ja minttua... Taivas. Kotimaisia maatilayrittäjiä ja pientuottajia pitää sitä paitsi tukea!

Kuvassa piilottelevat myös Addin pyöröpuikot. Tässä taas sitä salaliittoteoriaa teille - koko, joka minulta puuttui. Puuttuu multa tosin monta muutakin kokoa, mutta kuitenkin. Napitkin sopii suunnitelmiini neuletakista. Agentit, prkl.

Ihana käsintehty kortti kukkasineen (kärhöjäkös nämä nyt ovat?) hämmensi. Miten jotkut osaa? Täällä muuten joku soittaa nokkahuilua. Ja nyt pianoa.

Aurinkoinen keltainen pussukka on superihana. Vien sen ensi viikolla katsomaan Krakovaa, siitä tulee mun zlotykukkaro matkan ajaksi ja sen jälkeen sille keksitään uutta hommaa. Käyttöön tulee! Ja mikä aivan parasta (siis Sannamaisella absurdin järjettömällä tavalla parasta, koska moni juttu tässä paketissa oli siis aivan parasta), kukkarossa oli mulle kaljarahaa! Siis ihan oikeesti, kaljaan määrättyä rahaa! Se tulee vielä käyttää yhdessä mun lempipubeista!

Tää paketti oli kuin mulle räätälöity. Kaikki sopi ja ilahdutti, osa pisti virnistelemään (kaljarahaa!), osa liikutti ja kaikki on ihanaa, ihanaa. Suurkiitos, aarreystäväni! En voi kyllin kiittää.

4 kommenttia:

 1. hehe, hyvä ku osu =). yks nappi oli pudonnu kelkasta, löysin sen keittiön pöydältä ku palasin postista. laitan sen tulemaan erikseen siulle.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana paketti, ei ihme että oot sulaa vahaa... niin olisin minäkin!

  VastaaPoista
 3. Voi, mitä kaikkia ihanuuksia saitkaan ;) Laitahan sitten lanka- eikun matkaraporttia kuvien kera Krakovasta *vink, vink*

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Kiitos! Pakettisi tuli tänään ja se on hurmaava!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!