tiistai 2. syyskuuta 2008

Kauhee tragedia

No mitä mää nytteen?

Oon päässyt posottelemaan suoraa vartalo-osaa Palmikkolapsissa. Valmistuminen ennen kesälomaa näyttää siis mahdolliselta... mutta kun... hain just postista Orvokkivaaran langat! Ja lisäksi sain salamanomaisen inspiraation siitä, mikä lanka on täydellinen Silken Scabbardiin. Perhanan perhana.
No, lohduttaudun sillä, ettei tuon Silken Scabbardin lankaan ole toistaiseksi rahaa, jee!

Palmikkolapset viehättää ja koukuttaa edelleen kovasti. Välillä ottaa kupoliin oma käsiala niin paljon, että tekisi mieli paiskata koko typerä tekele seinään. Välillä vaan silittelen tuon Cloudin himmeää kiiltoa ja kuvittelen itseäni tässä vaatteessa. Ohje on tosi hyvin kirjoitettu ja selkeä, joten ei tarvitse kuin neuloa menemään. Mies tosin pyysi vienosti, että neuloisin taas jotain, jossa ei tarvitse koko ajan laskea kolmeen sataan (tarkistelin silmukkamääriä kerroksella) niin mulle voisi taas puhua. Tai siis voi mulle nytkin puhua, mä en vaan kuule enkä vastaa.

Mutta siis Novitan uutuuslankoja kokeilemattomille voin kertoa, että Cloud neuloontuu sievästi, pinnan himmeä kiilto on kaunis ja silmukat ovat selkeitä. Pitokestävyydestä ja nyppyyntymisestä sitten joskus myöhemmin :)

3 kommenttia:

 1. Kaunista neulepintaa ja ihana väri :)

  Saman ohjeen haluaisin itsekin toteuttaa, mutta sopivia lankoja ei löydy varastosta ja keskeneräisiä töitäkin on ihan riittämiin. Huoh, ollapa muutama ylimääräinen käsipari ja aikaa loputtomasti neulomiseen.

  VastaaPoista
 2. Minusta sun neulekäsiala näyttää kuvissa vallan hienolta ja tasaiselta!
  Heh, silloin muuten kun kirjoitin tätä ohjetta, niin tyypit täällä kotona oppi jo varomaan mulle puhumista ja muutenkin kontaktin ottamista silloin kun tuijotin joko näyttöä tai neuletta ihan hiljaa. Shh, se laskee jotain! :D

  VastaaPoista
 3. Taidanpas odottaa että saat tuon babypalmikkopaidan valmiiksi ennen kuin itse aloitan, minäkin olin nääs vähän ajatellut että tuo cloud vois olla sopivaa lankaa. Jään seurantalinjalle...ja sinä neulomaan...

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!