perjantai 1. tammikuuta 2016

Karitsanpökkimää

Ostin kesällä Vekkilän museotilalta kaksi vyyhtiä tilan omaa karitsanvillalankaa. Tiesin heti, mitä siitä haluan: Ainaoikein-huivin.

_IGP0044

Lankaan liittyi mulla paljon kivoja fiiliksiä, koska loma Vekkilässä oli niin ihana. Ja tietty on olemassa sammumaton rakkauteni suomalaisiin lammasrotuihin...


_IGP0088

Yleensä tykkään kylmistä harmaista, mutta tässä langassa ihan rippihiikkinen lämmin taite ei haitannut yhtään. Yhdistin 200 grammaan karitsaa yhden MadelineToshin Unicorn Tailin värissä Coquette.


_IGP0026

Näissä kuvissa huivin muoto ei käy selväksi, mutta se on kapea ja pitkä. Yläreuna on suora, alareuna kasvaa kärjistä kohti keskustaa kolmiohuivin tapaan, mutta kärki on katkaistu pois ja keskiosa on alareunastaankin suora. Aina 40 kerroksen välein tulee 2 kerrosta pinkkiä ja joka pinkissä raidassa on alareunassa tupsuliini. Tupsut on tehty keittiöhaarukan avulla :)

Tykkään ite huikeesti näistä kontrasteistä: Rouhean oloista (mutta pehmeää) värjäämätöntä villaa ja räikeän pinkkiä merinoa! Graafisen selkeä muoto, mutta hupsuttelevia tupsuloita! Tarviin itekin tällaisen, täytyy varmaan laittaa meiliä Krisselle Vekkilään...

_IGP0031

Pituutta huivilla on reilusti, liki kaksi metriä, ja leveimmältä kohdaltaan sen on noin 35-senttinen.

_IGP0033

Juu, tuossa purkissa on amaryllis.

Tilastot 2015:
Valmistuneet työt: 52
Huivit: 2
Kulutetut grammat: 5025
Kulutetut metrit: 14419,97

3 kommenttia:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!