torstai 12. marraskuuta 2015

Viinimarjasukat


Ehkä paras tapa päästä eroon niistä pienistä sukkalanka- ym. nöttösistä on osallistua johonkin hyväntekeväisyysneulontaprojektiin. Nämäkin pienet sukkaset menevät jollekin minulle tuntemattomalle lapselle talven ulkoleikkeihin. Huippua!

_IGP0006


Sain Wollmeisen Twinin jämän käytettyä viimeistä metriä myöten. Varret jäi inasen lyhyiksi, mutta ainakin sukkisten tai riittävän pitkien kalsareiden kanssa pitäisi toimia kyllä ulko-oloissakin. Valtaosa langasta muuttui jo jokunen vuosi sitten sukiksi äidilleni.
Vielä olisi useampi wollmeisenjämä tuolla sukkajämäpussissa.

_IGP0008


Viinimarjasukat
Malli: Ei ole
Lanka: Wollmeise Twin "Johannesbeer und brennessel", 41 grammaa eli 125,9 metriä
Puikot: 2,25 mm
Koko: noin 25-27

Tykkään hurjasti tuosta langan aggressiivisesta keväänvihreästä, siitä ensimmäisten koivunsilmujen elämää pursuavasta vihreästä. Sukan varressa se erottuu joulunpunaisten kerrosten välissä.

_IGP0010


Sukat on oikeasti päätelty, tuo langanpätkä on vain liittämässä sukkia yhteen. Nämä menee eteenpäin osana niin isoa neulepottia, että parit hukkuvat helposti.

Ja ööh, pitäis varmaan höyryttää näitä neuleita ennen kuvaamista.

Viinimarjoista - viime päivinä, Vihreiden kuulien ilmestyttyä taas takaisin kauppojen hyllyille, olen ikävöinyt mummoani valtavasti. Voi mummo! Mummon viinimarjapensaat, niiden sadon korjaaminen, viinimarjamehu ja siitä keitetty vahva kiisseli... Hetkittäin on ihan hirveä ikävä.

Tilastot 2015:
Valmistuneet työt: 45
Sukat: 30
Kulutetut grammat: 4031
Kulutetut metrit: 12050,96

1 kommentti:

  1. Ihanat viinimarjasukat! Täälläkin ikävöidään mummoa, eilen löysin korulippaan sopukoista mummon antaman rannekorun. Pienistä asioista se ikävä kumpuaa...

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!