perjantai 19. kesäkuuta 2015

Sammalpolulla

Yksi ehdottomia suosikkejani viime vuosien kangasmarkkinoilla on ollut Paapiin Sammalpolku. Kyllä, olen puolueellinen, koska rakastan metsää. Entäs sitten?

Tilasin tätä kelta-harmaata Sammalpolkua pari vuotta sitten aikeenani tehdä miehelle joululahjaksi raglanpaita. Teinkin. Liian pienen. Kyllä kannatti. Pitäis varmaan omia se itselle käyttöön tai sitten leikata siitä kankaat talteen.

Sammalpolkua jäi kuitenkin ihan käytettävän kokoinen palanen. Siitäpä innostuin nyt haaremihousuhuumassani ja päätin tehdä pöksyt Elli-neidille. Samalla vimmalla tein itselleni ja Ellille Noshin kaavalla lippapipot.

_IGP0005_2


Metsäilypöksyt
Kaava: Jälleen Brindille & Twigin Harem Pants, koko 96 cm. Pätkäisin lahkeesta vaaksan verran pois ja korvasin sen pitkillä resoreilla.
Kankaat: Aikoinaan Majapuusta tilattua Paapiin Sammalpolkua ja Seliasta tilattua kotimaista resoria värissä Mangonkeltainen.

_IGP0001_2


Elli sovitti housuja ja pelkällä resorilla housut eivät tahtoneet pysyä ylhäällä. Lisäsin resoriin kaksi leveää kuminauhaa. Niille kujia ommellessani hajotin ompelukoneen (ks. "siksakin" jättämä vino jälki yläpuolisessa kuvassa...) ja lopulta tikkasinkin kujat käsin.

_IGP0005


Aika iloiset kesähousut! Toivottavasti Ellikin niissä viihtyy.

Lippapipot on identtiset mulle ja Ellille. Mun on vähän isompi. Ellille lisäsin pätkän kuminauhaa niskaan, niin pysyy parivuotiaan meiningeissä paremmin mukana.

_IGP0012


_IGP0014


_IGP0016

Vielä on tulossa yksi lippapipo Sammalpolusta, sitten se trikoo on käytetty. Kyttään kyllä mahdollisia uusia värejä, mulle kelpais sammalpolkuinen tunikakin...

1 kommentti:

  1. Oi mikä kangas! Taidanpa itsekin ruveta metsästämään sammalpolkuja!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!