sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

No haloo

Bloggaako täällä kukaan vai ollaanko sitä vaan niin landella, niin landella? No, pääasiassa niin landella, niin landella - ainakin henkisesti. Vähän olen pöllytellyt trikoopakkaa ja yksiä sukkia neulonut, mutta aika hiljaista täällä on.

Voitin Unelmallisen arvonnassa aivan ihanan esiliinan. Niin siistiä työtä ja niin hauska kangas! Olen iloinen. Nyt on kunnon iso leivontaessu, sellainen joka oikeasti suojaa.

_IGP0001
 

Tähän asti käytössä on ollut äitini noin kymmenvuotiaana koulussa tekemä esiliina. Essuun oli pitänyt kirjoa jotain ruoka- tai keittiöteemaista. No, äitini ei lähtenyt hienostelemaan, vaan pitäytyi perisuomalaisessa ruoka-aiheessa: Reikäleivässä.

_IGP0003

Essu sinisine reikäleipineen on kulkenut mukanani siitä asti, kun muutin kotoa. Nyt se saa ainakin osittain viettää ansaitsemiaan eläkepäiviä roikkumalla koukussa. Uusi essu pääsee tositoimiin.

_IGP0005

Rakas reikäleipäessu ja äidin liikuttava nimikointi alavarassa, voi sydän. Tämä on kyllä myös hyvää työtä, eiköhän se kestä vielä seuraavankin sukupolven leipomispäivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!