sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Muuta kuin neuleita - värejä ja blogeja


Neulotteluan Sndra antoi minulle Ilosofiaa was here -tunnustuksen, koska tarjoan kuulemma väriterapiaa :) Kiitokset! Värit ovat minulle tärkeitä, eikä blogin värisekamelskasta uskoisi, kuinka uskomattoman nilli olen tykkäämisteni suhteen.
Esimerkiksi juuri nyt neulon petroolia, lempiväriäni, mutta eipä tämä olekaan hyvä petrooli ainakaan näin kevään valossa. Saas nähdä, mikä on paidan kohtalo.
Raaaakastan räikeitä kellanvihreitä, mutta yhtään sinertävä vihreä on ehdoton ei. Samat jäykät rajat koskevat punaisia, violetteja, keltaisia ja varsinkin harmaita. Olen joskus miettinyt joidenkin värien suhteen, että pitäisi piirtää aallonpituusjanalle ne minulle kelpaavat jaksot ja katsoa, onko niissä mitään symmetriaa tai säännönmukaisuutta.

"Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?

Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille.
Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia. 
1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.
 
2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.
 
3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille."

Minulla on lukulistassani paljon käsityöblogeja, mutta jotenkin tuntuu, että monen edellisestä päivityksestä on jo pari vuotta aikaa. Tämä ei ole moite, hyvä kun itse joskus onnistun päivittämään. Ravelry kai sen käsityöblogien hiipumisen omalta osaltaan tekee.
Nostan tähän kaksi blogia, jotka lämmittävät mieltäni aina päivittyessään. Ihailen molempien rouvien hienostunutta makua ja kädenjälkeä.Täydellisen kellanvihreän sukkalangan sain juurikin yllämainitulta Rouva Valaalta. Tunnustus ei kuitenkaan ole seurausta tästä lahjonnasta.


3 kommenttia:

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!