tiistai 26. marraskuuta 2013

Tampereen messuilla

Olen auttamatta myöhässä, mutta viimein messuraporttia pukkaa täältäkin tuutista :)

Kolme messupäivää tarkoittaa vyyhdin porukalle reipasta viiden päivän rutistusta. Kirjoittelen siitä kaupan blogiin vielä tarkemmin, mutta sanotaan nyt vaan ohimennen näin: Messut ovat erilaiset työntekijän silmin.

Eka vahva vinkki siitä on se, ettei mulla ole messukuvia. Enkä ole juuri nähnyt muita osastoja kuin omamme. En nähnyt yhtäkään luentoa, esitystä tai työnäytöstä. En edes tiedä messujen kulusta muuta kuin sen, mitä halleissa kuulutettiin! Nyt jälkeenpäin opin, että kävijöitä oli ollut liki 37 000 - yli 600 enemmän kuin vuosi sitten, mutta 170 vähemmän kuin vuonna 2011.

Mun messuhommiin kuului tietenkin Villavyyhdin osastolla häröily. Meitä oli taas kolme flikkaa pyörittämässä show'ta - kehrättiin, kehrättiin ja kehrättiin. Myytiin vähän lankaakin toki siinä sivussa. Myyntivaltteja olivat tänä vuonna värttinät, Lanitium Ex Machinan sukkalangat ja Geilskin tarvikepaketit (ykkösenä Topstykke). Aasinsilta siis tähän:

Pomo piffasi mulle langat messu-univormuun ja Topstyken tein - aikaakin jäi ruhtinaallisesti, sillä sain langanpäät pääteltyä ja tunikan höyrytettyä perjantaina jo noin tuntia ennen messujen aukeamista!


Topstykke (Ravelryssä)
Koko: XL (ry 105)
Lanka: Geilsk Bomuld og Uld, väri c17, 5 kerää (250 g).
Puikot: 3,25 mm

Tosi monikäyttöisen oloinen vaate! Messuilla olin mustassa puolihameessa, mutta tykkään tunikastani myös farkkujen kanssa. Seuraavaan ehkä modaan hihat (ylhäältä alas tehtävään raglaniin onneksi niiden modaaminen ei vaadi muuta kuin sen, että neuloo ne pitkiksi).

Omissa messuostoksissa ei ole kauheasti raportoitavaa: Nippu kirjoja Moreenin/Hobboksin osastolta (se on houkuttelevasti meidän naapuri), kauniit korvakorut itselle, hys-hys joululahjoja muutaman… Ja yllättäen lankaa ihan muusta lankakaupasta kuin Villavyyhdistä!

Hain Silmu&Solmusta neljä kerää Regian 8-fädig Iglua. Tämä oli suunniteltu ostos - Herkku&Koukku -blogin Syksyn ensimmäiset villasukat sytyttivät Iglu-kuumeen, joka ei ottanut laantuakseen. Nyt on jo ekat ja tokatkin sukat näistä Regioista valmiit (okei, toiset on kokoa 22…) ja kolmannet ovat puikoilla. Esittelen näitä hiukka myöhemmin. 
Mutta mainittakoon vielä, että Silmu&Solmusta sain tosi ystävällistä palvelua, kauniin paperikassin ja kaupan päälle konvehdin! Väsyneen messuihmisen maailma mullistui siitä yhdestä Geishasta. Sokeria suoniin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!