maanantai 24. tammikuuta 2011

Ystävyydestä ja käsitöistä / Of Mice and Craftsmen

Sohvaelämääni vaihtelua toi lauantaina kyläillyt viiden käsityöharrastajanaisen delegaatio. He toivat ystäväjoukon tervehdyskorin sekä kahvipöytään herkkuja. Vietimme iltapäivän ja illan puhumalla toistemme päälle, hiukan neuloen ja juoden pannukaupalla teetä.
I had some welcomed action last Saturday when five of my friends came over to greet me and came baring gifts and treats, too! We drank a bucketful of tea, talked on top of each other and knit a bit.
_IGP0003.JPG

Tänne blogiin asia kuuluu sikäli, että kaikki nämä ihanat naiset (sekä ne, jotka olivat mukana vain hengessä, mutta joita ikävöitiin) ovat tulleet elämääni käsitöiden kautta. Neuletapaamiset, Ravelry ja retriitit ovat auttaneet meidät hienon ystävyyden alkuun ja sen päälle on ollut hyvä rakentaa. Kiitos, ystävät <3 Olette rakkaita.
Why do I talk about it in a crafting blog? Well, you guessed it, all of the fine ladies are crafters. Knitting meet-ups, Ravelry and the Finnish Knitting Retreats have helped us find each other and form a good foundation to build on. Thank you, dear friends! You are much loved!
_IGP0007.JPG

Ystävät myös käyvät ruokkimassa toistensa kissoja ja saavat siitä hyvästä yllättäviä ja herkullisia lahjuksia. Kiitos, Möffi! Pöllöpinssi menee kassin kylkeen hengailemaan.
Friends are also good for feeding each others' cats and afterwards they receive delicious things. Thanks, Mevrouw!

3 kommenttia:

  1. Bongasin Colin Firthinkin sieltä ;) . Ylpeys ja ennakkoluulo juuri tuona versiona on ihan paras!

    VastaaPoista
  2. Oli kivaa, harmitti kun piti niin aikaisin lähteä:)

    VastaaPoista
  3. Mä oisin painanut Lovee, mutta sitä nappulaa ei ollut. Oli kiva nähdä.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!