torstai 6. tammikuuta 2011

2011

Hip-hei ja oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! Kiitos myös kommenteistanne edellisiin postauksiin. Haluan täsmentää, että:
1) Peräänkuuluttaessani sitä, että uhrataan ajatus tai kaksi layoutille, tarkoitin juurikin sitä, että asetutaan hetkeksi sen lukijan saappaisiin. Ratkaisuja on sitten monia, missään nimessä nätit kehykset ja kirkkaat värit eivät ole mikään ainoa toivottu linja.
2) Vuoden mahalaskua ei jaettu. Halusin olla positiivinen tänä vuonna ja olen myös autuaan tietämätön kaikista suurista myrskyistä vesilaseissa. Olen uudistanut omaa internetinkäyttöäni ja välttynyt sitä myötä altistumasta monelle riidalle. On niin kovin paljon asioita ja ilmiöitä, joista en tykkää, mutta en mä niitä viitti täällä huudella, ne on kuitenkin vaan mun omia henk.koht. synkistelyjä.
A fabulous new year to all of my dear readers! Also a big thank you for commenting. I need to clarify that
1) I demanded considering layout when publishing patterns. There are so many valid routes to take, I just wish designers would stop and think the customer experience for a second. There is no one right solution and I don't mean pretty frames and tilted pictures when I say I want to see more effort in this department.
2) I did not award a blooper of the year. I try to think positively atm. Also, I have renewed my way of using social services in the internet and thus have saved myself from so many headaches. I am happily unaware of most of the fights and quarrels.
Mitään käsitöitä ei ole valmistunut eikä oikein edistynytkään. Itse keskityn nyt vuoden ensimmäiseen Tiukkapipoiseen, sääntöpitoiseen vaihtoon, jossa saimme juuri parit jaettua. Jos muuten missasit ilmoittautumisen, seuraava mahis tulee varmaan kesäkuussa. Ilmoittelemme kyllä asiasta lähempänä TSV:n Ravelry-ryhmässä.
I haven't really crafted anything. I concentrate on a Finnish swap I moderate with a couple of great co-moderators. We just started a second round after a bit of a break - the first round was a success and I am happy to do it again.
Toinen asia, johon keskityn, onkin sitten vasen sääreni. Pahoittelen, jos joltain tulee jo korvista ulos mun koipivalitus, mutta yllättäen se on aika vahvasti pinnalla ajatuksissani. Katkaisin säären molemmat luut uutenavuotena Tallinnassa lomaillessani ja nyt saan leuhkia yli 20 tikillä (olikohan niitä 26) ja 11 ruuvilla nilkassani. Jos jotakuta kiinnostaa nähdä röntgenotos komeista ruuveistani, klik.
Another thing I need to concentrate on is my left leg. I am sorry if you are already bored to hear about it, but it just happens to be on top of my mind all the time. I broke both the tibia and fibula of my left leg while spending the new year's in Tallinn, Estonia. Now I get to brag about having well over 20 stitches and 11 bone screws. If you want to see an X-ray, click.
Käsityöharrastamisesta oli todellakin hyötyä tuolla vironreissulla. En jaksanut sairaalassa neuloa kuin pari hassua kerrosta, mutta mukana sattui olemaan keskeneräisen miestensukkaparin valmis yksilö ja todellakin tarvitsin sitä suojaamaan turvonnutta ja siteillä vielä muhkeutettua käpälääni kotimatkalla.
Crafting proved to be very useful again. At the hospital I was too tired (or high) to knit, but I happened to have a pair of men's socks I am working on with me. The first one of the socks was ready and came in really handy when I was released and needed something to cover my swollen paw on the long way home.
Sellaista täällä tällä kertaa. Nyt otan rollaattorini ja kiiruhdan sohvalle raksun kainaloon. Aiomme katsoa Ruusun nimen, joka on suosikkielokuviani, ja syödä ehkä hieman suklaata. :)
That is all this time around. Now I'll take my walker and gallop onto the sofa. We shall watch the Name of the Rose, one of my favorites, and maybe eat some chocolates :)

2 kommenttia:

  1. OMG! Hope your left leg will heal well. I am sure some chocolate will speed the process :-)

    VastaaPoista
  2. No, voi ei! Tosi kurjaa muutenkin, saati sitten, että se sattui vielä reissussa ulkomailla.
    olen samaa mieltä käsityöharrastuksen hyödyllisyydestä. Miulla on kipsikäden suojana itseneulottu säärystin. Se pitää käden lämpimanä ja siteen ja kipsin siistimpänä ja puhtaampana.

    Paranemisia ja pirteää mieltä!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!