torstai 8. heinäkuuta 2010

Lanka-ajatus / Yarn Thougths

No nyt tämä utelias hölmö on käynyt vaklaamassa Novitan tarjontaa. Kimmokkeen tähän antoi Hepsi, jonka blogissa näkyi pari (uutta?) väriä 7V raitalankaa. On kuulkaa sanottava, että värit miellyttävät silmääni ihan tosi kovasti. En ole muutamaan vuoteen käyttänyt Novitaa, mutta mietin, josko joustaisin uppiniskaisuudessani ja kokeilisin tuollaista raitakerää. Toisaalta... yleensä mä siirrän yrityksen mustalle listalle lopullisesti enkä jousta. Pitää miettiä. Nätit värit ja nopea, paksu perussukkalanka kiehtoo, asiakaspalvelun taso ja tekijänoikeuskysymyksen linjaus eivät.
I've spent some time looking at new autumn colours of yarn companies. A Finnish company, Novita, has released some new colours for their self-striping sport-weight sock yarn. I like the colours very much, but I have been strict on not using their products because of a difference in view points when it comes to copyright issues... I really don't know what to do.
Toisaalta paksuja sukkalankoja ois kyllä kotonakin varmasti koko ensi talven tarpeiksi.
It's not like I don't have heavier weight sock yarns at home to last me half a lifetime.
_IGP0009.JPG

Lorna's Laces Shepherd Sport 'Satsuma'

_IGP0018.JPG

Dream in Color Classy 'Nightwatch'

_IGP0020.JPG

Dream in Color Classy 'Forest Green'

Neulomisen ohella heinäkuun täyttää tällainen toiminta.
In July I need to share my knitting time with these fellows.

_IGP0063.JPG

3 kommenttia:

 1. Ooh, ihanan väristä tuo satsuma! Sydänsydän!

  Novita... mä olen oikeastaan jättänyt koko yrityksen ihan omaan arvoonsa jo kauan sitten. En ole ollenkaan tietoinen niiden värikartoista enkä käy markettien lankahyllyilläkään enää katsomassa oisko jotain uutta kivaa. Kun ei ole niin pitkään aikaan ollut mitään kivaa. Maailma on kuitenkin pullollaan ihania lankoja eikä niitäkään kaikkia ehdi ikinä kutoa... :)

  VastaaPoista
 2. Oi joi sentään, oon pahoillani. Mutta ehkä toi tunne menee ohi. Jostain syystä ne uudet värit vaan munkin silmää miellyttää ja ainakin miehille kelpaa oikein mainiosti Novita-sukat. =)

  VastaaPoista
 3. Ihan liian herkullisen värisiä nuo sinun paksut sukkalankasi, varsinkin vihreä :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!