tiistai 17. helmikuuta 2009

Kyllä nyt kelpaa!

Voitin Pilvin arvonnassa! Tai siis en voittanut Pilviä, enkä Pilvin kissaakaan, vaikka jälkimmäinen ensin luvattiinkin.

Tänään itelloonitäti, joka raukka on joutunut viime aikoina kovin koville vuokseni, toi paketin Pilviltä. Teräsmiesmäisellä voimanaisotteella tartuin pakettiin kaksin käsin ja revin sen auki. Katsokaa mitä sieltä tulvahti:

Hyvää karkkia ja elämäni ekat Kool-Aidit! Eikä tässä vielä kaikki – myös elämäni ensimmäinen vyyhti Araucania Rancoa. Vitsit, piti hieman oikein ulvahdella riemusta. Ja toi väri! Pilvillä on silmää.

Kool-Aidit joutuvat varastoon, koska tällä hetkellä mulla ei ole valkoista lankaa enkä aio nyt ihan heti ostaa lisää, mutta kokeilen niitä kyllä innolla sitten jonkun ajan päästä. Karkit on jo kulutuksessa *omnomnom* ja Ranco pääsee puikoille heti, kun keksin sille sen arvoisen mallin.

Kiitos Pilvi, tykkään ihan tosi paljon!

Tänään mulla oli muutenkin lottovoittopäivä. Titityyn lähetti korvaavan langan syksyn sukkalankaklubin viimeiselle paketille:

Fleece Artist Trail Socks on langanmerkki ja merino-nylon-sukkalanka on hänen laatunsa. Tämän langan kanssa pitää kaivaa esiin Knitting Socks with Hand-painted Yarn ja etsiä joku oikein mehevä malli. Väri osui nappiin.

3 kommenttia:

 1. Oih, näyttää hyvältä tuo ranco... tilasin sitä juuri eilen, mutta violettina ;) Oikein herkkupaketti!

  VastaaPoista
 2. Tuo sun Titityyltä saamasi lanka on ihanan väristä! Itsellenikin tuli kivan väristä lankaa, mutta tuo olis ollut vielä kauniimpaa. :)

  VastaaPoista
 3. Itelloonitäti...:) Hyvä uudissana, pitää ottaa heti käyttöön.
  Ja kiva, että tykkäsit paketista!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!