torstai 9. lokakuuta 2008

No nysse iski!

Virkkausinto! Mut en mä osaa virkata. Tai siis joo, osaan, ketjusilmukkaa ja pylväitä eli käytännössä osaisin varmaan tehdä isoäidinneliön jos yrittäisin. Varrasvirkkuun osaan kans. Koukkuja on pari. Ihan pikkuinen, sellainen sopiva ja isohko, eli ehkä 1,5, 3 ja 4-4,5.

Mutta kun into iskee, ei tässä voi mitään neliötä alkaa väsätä. Mä haluan luoda. Mut mitä mä luon? Mitä uskaltaa kokeilla? Pannulappua? Treenaanko jollain amigurumiötököillä? Jotain ruutuvirkkausta (onko se niin tylsää kuin miltä se näyttää)?

Suositelkaa jotain. Mä en yhtään tiedä mistään mitään. (sama tietämättömyys pätee muuten kunnallisvaaleihin, siitä lisää Turpakäräjillä).

2 kommenttia:

  1. Mä oon innostunut nyt patalapuista, ne syntyvät paksulla langalla nopeasti. Toinen kiva on virkattu pipo. Dropsilla on sellainen malli, johon tulee pylväitä. Olen tehnyt itselleni tälläisen http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=104&d_id=25 mambosta läpällisenä ja ilman.

    VastaaPoista
  2. ruutuvirkkaus on tylsempää ku miltä se näyttää =D. no mä kyllä olin alottamassa jostain isosta kaitaliinasta että sekin saattaa vaikuttaa, on aika kurjaa tehdä työtä joka alkaa 'virkkaa 267 ketjusilmukkaa'. en virkkaa. no virkkasin. ja pari kerrosta lisää ja purkuun meni.

    patalaput, niin. himppu-mummon laput on koukuttavia ja niissä ei oo käsialalla niin väliä, ja siinä sitte oppii pitämään sen tasasena. ja ne on nättejä :). ja kukapa ei haluais patalappua joululahjaks.

    tykkään myös pikkuliinoista, pyöreistä. ite ostin vaan jonku dianan (?) virkkauslehen ja aloin sieltä tekee niitä. oli malleja mistä valita.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!