lauantai 18. lokakuuta 2008

"Ei tästä putoo, me ollaan isoja poikia!"

Siskonpoika on maailmanvalloitusiässä, kiipeilee ja temmeltää minkä ehtii (ja enterorokoltaan jaksaa, että terveisiä vaan Ilulle, täälläkin).

Hamstraamistani euron Samos Lollipopeista teen nyt riiviölle villatakkia jouluksi. Malli on Runaround raglan (Ravelry-linkki), mutta langan värikkyyden vuoksi jätin siitä palmikot pois. Ohje on kyllä ihan koko viiden dollarin arvoinen, enhän mä itse edes hahmota minkä mittaiset kädet tenavilla on suhteessa vartaloon...
Olisitte nähneet sen helmineuletakin, jonka tein kummitytölle kun se oli vastasyntynyt kuusi ja puoli vuotta sitten. Ihanaa lehmuksenvihreää vauvavillaa, porkkananmuotoiset napit... ja kymmenisen senttiä liian pitkät hihat. Nyt se on pukenut jo kahta perheen vauvaa sen muutaman viikon kun ovat juuri sen kokoisia ja on tällä hetkellä kummityttöni nukella uninuttuna. Käärityin hihoin, edelleen. Siskoni väitti sinnikkäästi, että hihojen valtavat käänteet "sopivat ilmeeseen". Ainakin siellä arvostetaan itsetehtyä...

Mä arvoin puikkokokojen 4½ ja 5 välillä, mutta päätin ottaa vitoset ettei tule kittanaa peltiä. Ihan hyvältä tuo näyttää, vaikka kuvissa näyttää jopa väljemmältä kuin on.
Vikkelästi tulee jälkeä, kivaa! Yritän nyt muistaa, että vaikka lapset hetkittäin ovatkin aika apinoita, niillä ei ole gorillankäsiä. :)

1 kommentti:

  1. Joo täällä kärsitään. Nyt tauti on minussa ja se kiduttaa! Käsiin sattuu kuin tulessa niitä pitäisi! Eikä mitään keinoa helpotukseen ole. Että paranemisia sinne vaan!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!