torstai 19. helmikuuta 2015

Hades x joulukukka

Jämientuhoamistarkoituksessa tein taas raitasukkaa. Tälläkin kertaa tähtään pukinkonttiin! On helmikuu ja mun joululahjasukista puuttuu laskujeni mukaan enää kolmet: yhdet kokoa 44 ja kahdet leikki-ikäisen sukat. Hohhoo! Ja on muuten vuoden kymmenes sukkapari.

_IGP0030

Käytin näihin jämiä Hopeasäie Basicistä (väri Puotipuksun joulukukka) ja Lanitium ex Machinan Basicistä (väri Hades). Sinänsä meni vähän pieleen, että molempia jäi edelleen pari grammaa, mutta ei tämä jämälankailu vielä tähän jää,kyllä niillekin löytyy kohde :)

_IGP0027

Tein perussukan kärjestä alkaen, 68 silmukkaa per sukka, raidat 3+2 kerrosta.

_IGP0024

Lankaa kului koon 44 sukkiin kaiken kaikkiaan 72 grammaa eli 293 metriä. Langat ovat selvästi eri paksuisia, tuo Hopeasäie on niin valtavan ohutta metreihinsä nähden, mutta ei se valmiissa sukassa tunnu. Neuloessa se vähän epäilytti. No, olen mä tota ennenkin käyttänyt suvereenisti sekaisin esimerkiksi Väinämöisen kanssa.

_IGP0028

Tilastot 2015:
Valmistuneet työt: 13
Sukat: 10
Kulutetut grammat: 941
Kulutetut metrit: 3209

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! Olet kyllä ollut todella ahkera neuloja. Tänä vuonna minäkin päätin tehdä synttäri- ja joululahjat ajoissa, mutten ole vielä saanut yhtään tehtyä. :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!