sunnuntai 31. elokuuta 2014

Luumulapaset

Ohuita hanskoja tarvii aina. Koska Vuorela-sukkien pintaneule (ja talo itse) inspiroi edelleen valtavasti, siirsin pintaneuleen lapasen selkämykseen.

Luumulapaset
Malli: Tulossa pian koeneulontaan kolmessa koossa.
Koko: Omaan käteen sopiva, n. 7
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen 'Eiku', lähellä Munakoisoa, 40
Puikot: 2,25 mm Hiyahiyan pyörö

_IGP0035

Neuloin lapaset kärjestä alkaen. Rakenne on ihan peruslapanen, hiukan epäsymmetrisellä kärjellä ja peukalokiilalla. Halusin kapeat ja istuvat lapaset. Täytyy yrittää saada käteenvedettyjä kuvia viimeistään ohjeen julkaisuksi.

Lanka on muuten sama kuin Pohjolan pidot -sukissa. Ehkä lempparein Väiski ikinä, rakastan tuota mustanviolettia. Tykkään myös Louhittaren värjäystyylistä näissä simppeleissä pintaneuleissa käytettynä. Kyllä Suomessa vaan osataan!

_IGP0020
Mä oon ihan syksyfiilareissa. Mustikoita ja monenmoisia sieniä on kerätty, nytkin pitäisi ottaa kuivurista eiliset herkkutatit. Toisaalta tekis mieli vaan käpertyä sohvaan, koska kesken on kiva polvisukkapari, jossa myöskin näkyy hiukan tätä Vuorela-kuviota… Siitä lisää tuonnempana.

_IGP0040

Tilastoja:
Vuoden 2014 valmis työ nro 24, Hanskat numero 2
Langan yhteiskulutus 2014: 5358 g eli 15 590,63 m

3 kommenttia:

  1. Lapaset näyttävät kovin kauniilta ja lanka on ihan huikean väristä!

    VastaaPoista
  2. Huikkaa, kun tartteet koeneulojaa, mä oon valmiina!

    VastaaPoista
  3. Nämähän on aivan selvä pari yhdelle viime vuonna neulomalleni pipolle! Lankaakin jäi (mikä siinä on, että jotkut kerät eivät pienene sitten millään?) joten täälläkin odotellaan ohjetta innoissaan! (:

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!