maanantai 3. lokakuuta 2011

Kauppa on auki / The Store Is Open

Makoilen kotona laiskana sängyn päällä ja kuulostelen oloa. Niiskututtaa nuhaisena, mutta ei pahasti. Olo on viikonlopun jäljiltä raukea ja onnellinen. Villavyyhti aukesi (kivijalkaversiona) ja koko lauantain riitti hulinaa. Oli ihanaa, että kävi niin paljon porukkaa ja että kaupasta selvästi tykättiin! Sydän meinasi sulaa, kun kuulin puolilta päivin jonkun huokaisevan sohvalla että "Mä en tahdo lähteä täältä kotiin!"
I am at home, stretching my tired body across the bed, listening to the sneezy sounds my nose makes as I breath... A bit of a stress-relief-correlated cold, nothing bad. I am happy, tired and happy. Villavyyhti opened its doors (the brick-and-mortar ones) on Saturday and the day sure was busy. I was very happy to see loads of customers and sense a genuine liking for the store. One customer sighed while sitting on our cozy sofa: "I don't want to leave!" 
Mikäli olen blogimaailmaa oikein tulkinnut, valikoimastamme on tykätty ja selvästi täytämme jonkintasoista aukkoa tarjonnallamme. Toivottavasti onnistumme pitämään palvelumme hyvänä ja valikoiman kiinnostavana ja sitä myöten saamme olla pitkään osa suomalaista käsityökulttuuria.
If I understand correctly, people really liked the selection we carry and we seem to fill a niche. I hope we succeed in maintaining a good-quality customer service and offering an interesting selection and thus be able to stay open and bring something to the crafting community.
Olen tavattoman ylpeä, vaikkei kauppa tai visio minun olekaan, ja tavattoman kiitollinen kaikille ihanasta vastaanotosta.
I am immensely proud of the store and hugely thankful for the warm welcome.
Mitä bloggaamiseen tulee, aion blogata jatkossakin ja olla mahdollisimman läpinäkyvä sen suhteen, onko joku kirjoitukseni ns. markkinoinnillisesti värittynyttä. Aion edelleen käyttää muitakin tuotteita kuin oman kaupan valikoimaa (yrittäkääpä kuvitella meikätyttöä ilman Wollmeisea...) ja jos kirjoitan kaupan tuotteista, olen aina vähintään rehellinen ja yritän muistaa myös kertoa, että tähän tuotteeseen mulla on liikesuhde.
Blogging... I plan to continue blogging and will try to be transparent when it comes to writing about "our" products. I will not stop knitting from other yarns (just try and imagine me without my Wollmeise...), but when I use something from the store, I promise to be honest and try to remember to tell you that now I am talking about something I am in business relationship with. 
_IGP0018.JPG

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi kivalta. Näin ei-helsinkiläisenä miuta kiinnostaa tän ihanuuden sijainti eli onkos sinne helppo kävellä rautatieasemalta.

    VastaaPoista
  2. Päivikki, turvautuisin ratikkaan rautatieasemalta lähtiessäni, matkaa kertyy useita kilometrejä (ehkä neljä?) päärautatieasemalta ja Pasilastakin on pari kilometriä. Paikalle pääsee näppärästi ratikoilla 6, 7 ja 8. Osoite on Kangasalantie 4.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!