sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kerrankin ajoissa / On Time for Once

Mistä tiedät, oletko sattumalta minun naapurini? No, näkyykö sunnuntaiaamuisin taloyhtiösi matontamppaustelineen alta sätkiviä pyjama-asuisia jalkoja? Makaako joku kameran kanssa selällään takapihalla? Ripusteleeko joku jatkuvasti jotain rättejä pihakoivuihin? Jos vastasit kyllä, asut luultavasti kanssani samassa taloyhtiössä.
How do you know if I am one of your neighbors? Well, is there a pair of pyjama-clad legs sticking out from underneath the drying rack in your yard on Sunday mornings? Is there someone hanging weird rags on the birch tree branches? If the answer is yes, you probably live in the same building with me.
_IGP0003.JPG

_IGP0008.JPG

Tämä huivi on neulottu ihan varta vasten maistraattiintepastelua varten, joten käyttöön se ei pääse vielä pitkään, pitkään aikaan.  Nyt se on kuitenkin valmis, pingotettu ja kuvattu.
This shawl was knit for one purpose in mind: I will wear this for my wedding. That means it won't get to be worn any time soon, but at least it is ready, blocked and photographed now.
_IGP0021.JPG

Tärkeä huivi (Ravelryssä)
Malli: Aeolian (suurempi koko) kymmenellä Yucca-toistolla ja kapealla reunuksella
Lanka: BC Garn Silkbloom Fino, värjäys toiveiden mukaan Louhittaren luolasta, 200 g
Puikot: Addi 4 mm
Koko: Keskikorkeus 99 cm, siipileveys 188 cm
An Important Shawl (In Ravelry)
Pattern: Aeolian, larger size with 10 Yucca repetitions and the narrow edging
Yarn: BC Garn Silkbloom Fino, custom dyed for this purpose by Knitlob's Lair, 200 grams or 7 ounces
Needles: Addi 4 mm
Size: Middle height 99 cm or 39 inches, width 188 cm or 74 inches
_IGP0014.JPG

Olen ihan valtava, valtavan onnellinen ja tyytyväinen. Halusin reilun kokoisen, syksynkestävän huivin ja 200 grammasta sainkin huivin, jonka kärki hipoo polvitaipeitani. Tuulia värjäsi langat antamieni inspiraatiovalokuvien pohjalta ja sopimaan hattuni silkkikukkiin. Lahjakkaat käsityöläiset tekevät maailmasta ihan eri tavalla mahdollisen.
I am extremely happy with the results. I wanted a big and warm shawl and with 200 grams of yarn I got a shawl that reaches me to the knees. Tuulia dyed the yarn according to some inspirational photos to match the silk flowers on my hat. Talented crafters make dreams come true <3
_IGP0033.JPG

12 kommenttia:

 1. Jos se on käsittämättömän kaunis kuvissa, sen täytyy olla aivan mielettömän ihana oikeasti! Neulon itte just Silkbloom Extra Finoa ja se on sitten ihana lanka, siihen paksumpaan en ole vielä kajonnut mutta voisin kuvitella senkin olevan aika nannaa neuloa. Ja Aeolian on tosi upea malli! (Haluan nähdä sit miten ne kukat sopii huivin kanssa, ihan livenä ;D)

  VastaaPoista
 2. Upeaa! Niin kaunis huivi, lanka, väri, malli ja kuvat.

  VastaaPoista
 3. Voi kun se onkin ihana! Jännä miten tuo kapeampi reunus keventää koko huivia ihanasti, sopii vaaleaan väriin tosi hyvin. Joutuukohan sitä tekemään toisenkin Aeolianin joskus?!

  VastaaPoista
 4. Missä on Love -nappi?

  anna

  VastaaPoista
 5. Onpa nätti ja niin kevään väri.

  VastaaPoista
 6. Aivan upea! Liityn Tuulian kommenttiin... haluan nähdä noi kaikki 'oikeesti'... <3

  VastaaPoista
 7. Aivan huikean kaunis! Tuohon kietoutuneena kelpaa tepastella maistraattiin :-)

  VastaaPoista
 8. Upea ja mahtava huivi! Tuo malli on niin ihana, neuloin sen pari vuotta sitten myös kummitädilleni

  VastaaPoista
 9. Aivan kerta kaikkiaan ihana huivi!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!