tiistai 29. kesäkuuta 2010

Mojo

Se on palannut. Koko ensimmäinen vuosipuolikas on mennyt enemmän tai vähemmän hissutellen eikä mitään ole oikein valmistunut. Sama ompelupuolella. Keskeneräisiä hommia on vaikka muille jakaa, mutta mitään ei valmistu. Masennuskin toki vaikuttaa saamattomuuteen ja innottomuuteen.
It's back. My long-lost mojo is back on duty! I've been depressed and thus very unenthusiastic for over six months now, but now I feel it is coming back.
Nyt puhaltavat sitten jo uudet tuulet. Moneltakin kantilta - etsitään vähän halvempaa asuntoa, koska mä otin tänään opiskelupaikan vastaan ja aion köyhäillä lähivuodet. Mulle henkisesti muutto pois raitiovaunujen kantavuusalueelta tuntuu olevan isompi juttu kuin uusi  ala, saa nähdä miten sopeudun. No mutta, katsotaan nyt, löydetäänkö edes asuntoa. Masennustesteissä olen siirtynyt jo vaikeasta keskivaikeaan ja wihii, edelleen lievään. Aurinkokin paistaa.
Many things are a-changing. We're trying to find a cheaper place to live or at least find a place where we could avoid bying a car (it's a long story). I start new studies in August, so we will be seriously broke for years. I will miss this neighbourhood, seriously miss it... But maybe I'll fall in love with the new one - if we even find a new place to live. Depression indicators show that I am almost out of the darkness, I've already gone from severe to moderate and further to mild. I am smiling and the sun is shining.

_IGP0005.JPG

Vieläkään ei ole mitään varsinaisesti valmista, mutta into on päällä ja kaikki kiinnostaa. Tekis mieli aloittaa vaikka mitä ja jopa keskeneräiset hommatkin kiinnostaa. Yksi villapaita on nappeja ja päättelyitä vaille valmis, toinen edistyy, jos ei nyt vauhdilla, niin sellaisella reippaalla rytmillä, mitä kolmosen puikoilta voi odottaa.
No finished projects to report yet, but I am crafting and enjoying it. One sweater is short of a few buttons and weaving in the ends. Another one is progressing, well, if not swiftly, at least at a decent rate for 3 mm needles.
_IGP0008.JPG

Tein impulsiivisen lankaostoksenkin: Muhkeaa puuvillaa!
I impulsed in a yarn store: Bulky cotton yarn!
_IGP0001.JPG

12 kommenttia:

 1. Ihanaa että mojo on palannut ja elämä on valoisampaa:) Tuosta kauniista villapaidasta näkisin mielelläni lisää kuvia - pretty please?

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upea juttu, että ilo alkaa palata, samoin kuin tuo mojokin. Sitäkin tarvitaan laadukkaan arjen rakenteisiin. Onnea myös opiskelupaikasta, vaatii rohkeutta lähteä kohti uutta ja kenties jopa tuntematonta.

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskelupaikan johdosta! Kiva kuulla, että mojokin on hiljalleen palautumassa :)

  VastaaPoista
 4. Onnea opiskelupaikasta!
  Ja kiva että ilo on palaamassa ja into! Jeee!

  VastaaPoista
 5. Onnea opiskelupaikan johdosta ja voimia ja jaksamista uuden asunnon etsimieen ja muuttoon.
  Miekin haluaisin vain aloitella uusia neuleita. Olen yrittänyt olla tiukkana ja luvannut, että uuden saa aloittaa, vasta sitten kun joku vanha on valmistunut. Se vain on niin vaikeaa, kun pää on täynnä ideoita, joita saa muiden blogeista.

  VastaaPoista
 6. Onnea opiskelupaikan johdosta ja ilosta :D

  VastaaPoista
 7. Onnea opiskelupaikasta!

  VastaaPoista
 8. Onnea opiskelupaikasta!
  Ooh, ihana pusero jälleen tulossa.

  VastaaPoista
 9. Keep smiling - smiling is good for the soul. Best of luck with all :-)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset terveiset ovat lämpimästi tervetulleita!